Sekadar sebuah cerita Himpunan koleksi cerita terbaik untuk anda
Semua kisah yang dipamerkan disini semuanya adalah berdasarkan cerita sebenar dalam kehidupan anda semua.anda dibawah Umur 18tahun tidak dibenarkan membaca.dapatkan kebenaran penjaga anda terlebih dahulu.kami tidak akan bertangungjawab sekiranya ada masalah yang timbul dikemudian hari.

Followers

Get this tabber widget

0 PERHATIAN KEPADA : PENULIS DATIN KUAT SEKS dan juga PENULIS JURURAWAT TERNODA

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

kepada penulis asal JURURAWAT TERNODA Rizky dari Shah Alam mana sambungan part ke 4,cerita masih tiada sambungan ..terakhir part 3.segera bertindak untuk mengirim sambugan JURURAWAT TERNODA PART 4,dan juga kepada  penulis asal cerita kisah benar DATIN KUAT SEKS bahagian part 6 dan juga part 7 bila nak hantar, rasa nya sudah terlalu lama cerita datin kuat seks,jururawat ternoda ceritanya tergantung.SEGERAKAN PROSES PENGHANTARAN CERITA ANDA..SEKIRANYA TAK ADA JUGA FEEDBACK,ADMIN TERPAKSA MENAMATKAN KISAH YANG ANDA HANTARKAN...SEKIAN TERIMA KASIH





ADMIN :DIHARAP SEMUA PEMBACA BERSABAR..NANTIKAN SAMBUNGAN KISAH YANG MASIH BELUM SELESAI INI..


ini sikit ringkasan email yang baru email terima sebentar tadi :


email pertama dari penulis datin kuat seks

Insyaallah akan saya loadkan cuma ada gambar Datin yang sebenarnya sedang tidur berbogel meniarap selepas main dengan Mat dan Sami. Muka tidak menampakkan jadi saya mau scan dulu dan sertakan, harap dapat masukkan didalam ceritanya.

email kedua

Bersama sama ini saya hantarkan cerita "datin kuat seks-kisah benar bahagian ke-6  dan bahagian ke-7. Mohon pisahkan please. Bila ini sudah di loadkan dan didaln list tuan saya akan hantar pula bahagian ke-8, bahagian ke-9 dan bahangian ke-10

pasti semua nak tengok picture datin kuat seks kan...bersabar...dulu






0 baca je ke..komen lah sikit:

Post a Comment

KAMI PERLUKAN MENULIS
nantikan cerita terbaru dan terkini dari masa ke masa.
dapatkan segala cerita terbaru kami difacebook mulai hari ini
sertai kami di fanpages kami di http://facebook.com/ceritablue
sertai twitter kami di https://twitter.com/ceritahotmelayu
KAMI PERLUKAN KOMEN ANDA

 

Cerita Hot MelayuHakmilik CHM NETWORK © Wujud sejak june 2012 - |-Umur dibawah 18tahun tidak dibenarkan membaca,kami tidak akan bertangungjawab sekiranya berlaku perubahan pada diri anda cerita panas - |-sertai kami di facebook