Sekadar sebuah cerita Himpunan koleksi cerita terbaik untuk anda
Semua kisah yang dipamerkan disini semuanya adalah berdasarkan cerita sebenar dalam kehidupan anda semua.anda dibawah Umur 18tahun tidak dibenarkan membaca.dapatkan kebenaran penjaga anda terlebih dahulu.kami tidak akan bertangungjawab sekiranya ada masalah yang timbul dikemudian hari.

Followers

Get this tabber widget

0 budak 13 tahun..

Aku ni duk ngan famili abg sepupu kat Raub. Masa tu makcik ngan pakcik ada seorg anak, abg sedara aku, umur 22 thn. Dia tu keje kat Genting Highlands, o selalu xde kat umah. Biasa aku sorg lepas balik skola sebb makcik pakcik aku gi keje balik petang pkul 7.

Aku pun apa lg, masa tu famous tape blue, mana tau lagi ada tape gay tapi seronok gak tengok. Aku tengok yg lelaki tu je sbb mmg aku suka jantan masa tu. Tengok muka mamat tgh fucking tu ngerang, kadang2 aku terpancut sendiri.

Satu hari tu, abg sedara aku balik cuti seminggu. Dia bawak balik seorg member, Ishak namanye. Macho, badan tegap, mmg naik bulu roma tengok. Bermisai kumis ngan janggut sejemput. Dia pun duk la umah kami sampai seminggu.

Abg sedara aku ni selalu keluar ngan makwe dia jadi tinggal la Ishak seorg kat umah. Ishak plak kadang2 tido atau tengok tv. Time tu aku balik skola, nampak dia tgh tido. Aku tukar2 baju pastu gi makan. Lepas makan tu tidola, ngatuk, skola pagi masa 2.

Time tu baru2 jer nak lelap, aku dengar bunyi lai macam. Celepap, celepop, celepap, celepop. Bunyi macam lancap guna banyak air. Aku pun konon2 nye mcm tido, pusing belah ke arah bunyi 2. Aku bukak mata ku sikit, nampak Ishak 2 dudk bersila atas katil sambil selimut tertutup kat silaan nyer 2. aku nampakla, mcm khemah berdiri. OOO, mamat ni lancap rupanya.

Aku pun buat2 tido, last2 tertido. Pastu si Ishak ni panggil. "Jan, Jan. Bangun jap" Aku pun bangun tengok mamat ni pakai tuala sambil nampak benjolan dia 2. "Apa dia, bang?". "Jan reti isap x?"

Terkejut jugak. Tapi dah mmg aku pun gersang tengok. Aku pun angguk ah. Ishak kunci pintu, cabut tuala dtg kat aku. Woah, besar btg. 7 inci lebih. Muat ker mulut aku.

Aku pun x tau nak buat apa, bukak mulut pastu mamat tu terus jolok.

"OOOhhh, aahhh. Isap lagi, osap lagi. Aduuhhh...eerhhhhhh"

Patu dia dayung, mula2 pelan pastu jadi laju sampai terkena tekak. Ada rasa nak terbatuk tapi mulut penuh. Aku pun kemut ketat mulut aku tu....

"AAAhh, laju lagi Jan, aahh sedappp..aahh laju lagiii"

Ikut jela, isapla lagi laju. Pastu dia pegang kepala aku dan hentak kuat.

"AAARRGGHHHHHH....Jannnn!!! OOOO...nak pancut..ooiieeesssssss...aauuuhhhhh...erggh! errgh! errgh!"

MAsa mamat ni hentak 3 kali sekuat2 nya, terasa ada air panas terpancut ke tekak. X sempat nak ludah. Telanla. MAsa tu dia dayung lagi dlm mulut. Dayung sampai kendur. Pastu dia lap btg dia, aku pun tido balik.

Lepas 10 minit, aku rasa ada org cabut seluar aku. Aku biasa pakai seluar pendek paras tight boxer. Aku diam jer. Pasti mamat ni x puas..Aku rasa dia usap2 punggung aku, pastu cium2 kat pipi punggung aku 2.

Aku pun tuka posisi, terlentang. Lagi dia suka agaknya. Aku dah keras. Dia regangkan kat bhgn lubang pastu masuk jari...EERRRR sakit. Aku terus kemut x bg dia jolok jari. Pastu di regang balik, aku pun bagi jela...tapi x rasa jari..rasa basah. Rasa nikmat siot...

"AAAHHHHH, sedap...."

"Slurp, slurp, slurp, cuup, cuup,cuup,muach"

Aku kene rimming babe. RAsa nak melayang. Terpancut aku. PAstu di jilat dlm2...aku x ngerang kuat, muka ku terbenam kat bantal...

"AAAHHH, Tahann Jann"

Ishak masukkan batang dia.

"OOOOOOHHH, eerggghhhh, abang, sakit.....errrrhhh"

Kebas rasa, lenguh pun ada tapi Ishak ni dayung ah gak. sekejap2 dia cabut btg pastu dia ludah. pastu masuk lagi. Lama2 rasa sedap siut.

"AAAH Jan, lagi sedap Jaan, aaahhh, kemut krmut.."

"Emmmpppppgggg aaaggg eemmpphggggg"

Kemut aku kuat sgt sampai dpt rasa mamat ni tolak dengan kuat dlm lubang.

"Ah AH AH AH AH AH HA HA HA AH"

Semakin laju dayungannyer, semakin rendah suar dia..dengusan jer jadi kuat., aku kemut lagi...

Dia hentak kuat..bunyi pap!pap!pap!

Celluup, cluup cleeuupp, bunyi btg dia keluar masuk, tiba2 dia tindih atas saya sambil tolak mendalam lagi..

"EERRHHHH OOOOHHHHHHHHHHH SSSSSSS"

Fuuh, pancut dlm lubang. Aku pancut dua kalai atas tilam. Dia masih atas saya sambil btg dlm lubang. pastu rasa btg dia kendur. Dia keluarkan pelan2, air mani dia 2 pun ngalir keluar. Dia lap ngan tuala dia.

"Jangan bgtau sapa tau"

Dia bisik, aku pun angguk. Selama seminngu dia ada sana, asyik kene jolok jer. Pastu dia balik Genting. Pengalaman pertama aku tu mmg best sebab 5 hari turut2 kene fuck. Tapi perit masa nak buang air besar, tapi tahan gak.





0 baca je ke..komen lah sikit:

Post a Comment

KAMI PERLUKAN MENULIS
nantikan cerita terbaru dan terkini dari masa ke masa.
dapatkan segala cerita terbaru kami difacebook mulai hari ini
sertai kami di fanpages kami di http://facebook.com/ceritablue
sertai twitter kami di https://twitter.com/ceritahotmelayu
KAMI PERLUKAN KOMEN ANDA

 

Cerita Hot MelayuHakmilik CHM NETWORK © Wujud sejak june 2012 - |-Umur dibawah 18tahun tidak dibenarkan membaca,kami tidak akan bertangungjawab sekiranya berlaku perubahan pada diri anda cerita panas - |-sertai kami di facebook